College sports in the United States are a huge deal. Almost all major American universities have football, baseball, basketball and hockey programs, and (1) millions of dollars each year to sports. Most of them earn millions (2) as well, in television revenues, sponsorships. They also benefit (3) from the added publicity they get via their teams. Big-name universities (4) each other in the most popular sports. Football games at Michigan regularly (5) crowds of over 90, 000. Basketball’s national collegiate championship game is a TV (6) on a par with any other sporting event in the United States, (7) perhaps the Super Bowl itself. At any given time during fall or winter one can (8) one’s TV set and see the top athletic programs--from schools like Michigan, UCLA, Duke and Stanford-- (9) in front of packed houses and national TV audiences.
The athletes themselves are (10) and provided with sch61arships. College coaches identify (11) teenagers and then go into high schools to (12) the country’s best players to attend their universities. There are strict rules about (13) coaches can recruit--no recruiting calls after 9 p. m. , only one official visit to a campus--but they are often bent and sometimes (14) . Top college football programs (15) scholarships to 20 or 30 players each year, and those student-athletes, when they arrive (16) campus, receive free housing, tuition, meals, books, etc.
In return, the players (17) the program in their sport. Football players at top colleges (18) two hours a day, four days a week from January to April. In summer, it’s back to strength and agility training four days a week until mid-August, when camp (19) and preparation for the opening of the September-to-December season begins (20) During the season, practices last two or three hours a day from Tuesday to Friday. Saturday is game day. Mondays are an officially mandated day of rest.
2()
A.out
B.by
C.in
D.back
参考答案:D
解析:
此题属于语意搭配题。此处需一个副词与句中的动词earn连用,earn back意为“挣回”。文中上一句提到美国的大学每年花费数百万美元,下一句提到电视转播费、赞助费等均属于收入,因此是挣回的钱,故选项[D]back正确。选项[B]by与动词earn连用意为“通过某种方式挣钱”;选项[A]out和选项[C]in均不符合题意。
全句可译为:但多数学校通过电视转播费、赞助费、门票以及校友捐助也能挣回数百万美元。