问题 单项选择题

分析师型客户往往有主见而且行事谨慎,会搜集各种市场信息加以分析后冉自己做决定 理财师对分析师型客户进行金融行销的重点是( )。

A.应建议其以债券型或平衡型基金为主

B.应以理性行销显示保险的保障功能和节税利益

C.应以最大众化的定期缴费终身寿险为主

D.应推荐自负盈亏的投资型保单

答案

参考答案:B

解析: 分析师型客户对行情有独立判断的能力,下决定前会考虑各项因素再行动,因此,对该类型客户,应以理性行销显示保险的保障功能和节税利益,效果比感性行销要好、A项为保守被动型客户的行销重点;C项为群众型客户的行销重点;D项为赌徒型客户的行销重点。

阅读理解

Burn Calories in Your Sleep?

The weight-loss world is full of assertions(断言), rarely proved, that some pill can help you “burn calories while you sleep.” But a recent Dutch study reports that it can be done – simply by eating more lean protein(无脂肪蛋白质).

Researchers report for the first time that consuming nearly a third of daily calories as lean protein – for example, lean meats without the skin – speeds up a person’s metabolism(新陈代谢) during sleep and that higher protein intake increases the burning of calories and fat during the day. Plus, when the study’s participants, who were all women of healthy weight, ate more protein, they felt fuller, more satisfied and less hungry than when they consumed a diet with the amount of protein, about 10 percent of calories.

The findings suggest that adding lean protein to your daily food “enables you to reach the same level of satiety(过饱)that you are used to with about 80 percent of your normal energy intake,” notes Margriet Westerterp-Plantenga. “That means you can eat about 20 percent less and still have the same satiety.”

What gives protein its caloric edge? It’s more difficult for the body to metabolize protein than either fat or carbohydrates(糖类). The body also doesn’t store protein as efficiently as it does carbohydrates or fat. So protein is more likely to be burned and that in turn requires more oxygen and helps you feel satisfied in the hours after eating.

But the latest findings don’t mean it’s time to dust off those high-protein diet books. The current study limited fat to about 30 percent of daily calories, and included 40 percent of calories as healthy carbohydrates, including fruit and vegetables. For example, lunch included bread, soy milk, fruit yogurt, tuna in water, tomatoes, cucumbers, feta cheese and salad dressing.

54. According the first paragraph, we know that ______.

A. there’re few studies on weight-loss in the world

B. many studies on weight-loss only cheat customers

C. only few studies are useful for weight-loss

D. there’re few studies about lean protein

55. According to the passage, lean protein can help burn calories while you sleep because ______.

A.it can slow down a person’s metabolism   

B. it’s difficult for the body to metabolize

C.it will not make you feel full  

D. it’s easy to be stored in the body

56. The underlined phrase “dust off” in the last paragraph means ______.

A. get rid of                   B. put away     

C. get ready to rewrite          D. get ready to reuse

57. The passage is mainly to tell readers ______.

A. there is a good diet for weight-losers

B. you can burn your calories in your sleep

C. high-protein diet books will be popular

D. choosing right food is of great use

单项选择题