问题 单项选择题

下列关于无线网络HiperLAN/2协议的描述中,错误的是

A.采用5GHz工作频段

B.上行速率最多可达54Mbps

C.室外最大覆盖范围为30米

D.可支持面向连接的传输服务

答案

参考答案:C

解析:解析:在HiperLAN/2中,一个接入点所覆盖的区域称为一个小区,一个小区的覆盖范围在室内一般为30米,在室外一般为150米。所以选项C描述错误。

阅读理解

阅读理解。

     On Tuesday morning, Harry saw an ad in a window. It said, "Wanted. The best salesman in the world.

Top Pay."

     Harry thought he was a great salesman and went to ask for the job. "I'm the best salesman in the world"

he said to the manager (经理), "Give me the job."

     "You must prove (证明) you are the best." the manager said.

     "Ok, I will." Harry answered.

     "Good." The manager took a box of sweets out of his desk. "Last week I bought a thousand boxes of

sweets. If you can sell them all before the end of the week, you can have the job." said the manager. 

     "That's easy." Harry said. He took the boxes of sweets and left. 

     Every day and all day, he went from shop to shop,trying to sell the boxes of sweets.He couldn't sell one.

The sweets were too bad for him to sell. At the end of the week he went back to the manager. "I'm sorry,

sir." He said, "I was wrong about myself. I'm not the best salesman in the world.but I know who is."

     "Oh? Who?" said the manager.

     "The person who so1d you a thousand boxes of these sweets."

1. Harry went to ask for the job because he was _____ himself at first. [ ]

A.afraid of

B.wrong with

C.sure of

D.worried about

2. Harry wanted to get the job, he would have to _____. [ ]

A.buy all the sweets from the manager

B.sell out all the sweets in a flew days

C.eat up all the sweets.

D.sell the sweets on the Sunday

3. Choose the right order of this story.

    ① Harry went to ask for the job.

    ② Harry told the manager who the best seller was.

    ③ Harry saw all ad in a window.

    ④ Harry went to sell the sweets.

A.①一②一③一④

B.④一③--②一①

C.③一①一④一②

D.③--④一①一②

4. From the story we can see that _____. [ ]

A.Harry didn't get the job

B.Harry was a good seller

C.the manager was a good seller

D.the ad was a good one

5. According to the story,which of the following is RIGHT? [ ]

A.Harry sold some sweets.

B.The sweets were too expensive.

C.Harry was not clever at all.

D.The sweets were too terrible.

单项选择题