问题 判断题

科目汇总表核算程序下,总分类账应当是逐日逐笔进行登记。 ( )

答案

参考答案:

解析: 科目汇总表核算程序下,总分类账是根据科目汇总表汇总登记,而不是逐日逐笔登记。

阅读理解

My dad was never the kind to offer many words of love or encouragement. But we knew he loved us. He just had his own way of showing it.

When I was a teen, we were seasonal campers(野营者)at a family campground almost an hour outside the city where we lived. Each family had their own campsite with water and electric, and you basically parked your camper there from May to October. Most “seasonals” visited them every weekend during those months, with the occasional week-long stay. There were plenty of other kids who camped seasonally each weekend, and they came to be some of my closest friends. Of course, many of them were boys.

We kids paired up(结对)with our little boyfriends or girlfriends, and we’d hold hands as we walked around the campground. We’d play ping-pong, have some snacks, and sing songs. Most weekends were pretty similar, but the couples would change. You’d see so-and-so with a different so-and-so than they were with the weekend before. You know how it is when you’re a teen—a three-week relationship is a really long time.

So, needless to say, my teen years were spent with quite a few different boys. But every single one of them had something in common. They’d all received the Evil Eye.

The Evil Eye was a magical sort of thing. One simple look from my dad, and the boy immediately knew not to mess with me. It was as if he could send his warnings through invisible laser(激光)beams that shot directly from his eyes to the boys’ brains.

“You will not put your hands on my daughter. You will not kiss my daughter. You will not even whisper sweet things into my daughter’s ear. ”

I remember one night in particular walking with a boy around the campground after dark. We came from one direction, and my dad from the other. The boy and my dad locked eyes for a brief second, then the boy dropped my hand like a hot potato and turned away, giving me a quick “See you later. ”

Yes, that’s the Evil Eye: best way ever to keep wandering teen boys’ hands away from your daughter.

小题1:The Evil Eye in the passage implies that   .

A.Dad gets angry easily

B.Dad’s eyes are evil

C.Dad’s eyes are ugly-looking

D.Dad’s eyes are protective to his daughter小题2: The underlined words “mess with” in Paragraph 5 most probably mean“   ”.

A.cause trouble for   

B.make untidy

C.get married to

D.talk to小题3: Which of the following is TRUE according to the passage?

A.As teenagers, we went camping every weekend.

B.We made lots of friends during the seasonal camping.

C.We had regular boyfriends or girlfriends and enjoyed ourselves.

D.The boy dropped my hand and turned away because he loved the Evil Eye.小题4: It can be inferred from the passage that the author   .

A.is a teenage girl who loves her father

B.is a teenage boy who hates his father

C.is now an adult who has come to understand her father’s love

D.used to be a naughty boy who changed girlfriends now and then

问答题 简答题