问题
阅读理解
Tickets for the 2014 World Cup in Brazil have gone on sale, with fans able to apply on FIFA’s website. FIFA is expecting a similar demand to that in Germany 2006, when there were about seven applicants for every ticket of the 64 matches. And now around 3.3 million tickets will be available for the matches in 2014. Tickets will range in price from £58 for first-round matches to £632 for the final at Maracana Stadium in Rio de Janeiro. Brazilian citizens over 60, local students and members of some social programs can purchase tickets for £15. The Price of Football - World Cup 2014
All applications made before 10th October 2013 will enter a random selection draw if there are not enough tickets available to fulfill all requests. The sales of the leftover tickets will begin on 5th November on a first-come, first-served basis. Another phase will begin on 8th December after the draw is made. The tournament begins on 12th June, with Brazil playing the opener in Sao Paulo. A study on the price of World Cup 2014 looked at the ticket prices and the cost of travelling to Brazil and found that our English fans face hotel costs of between £46 and £797 a night, while packages range from £2,999 to £14,999. 小题1:How much should a Brazilian student pay for the opening match?
|
答案
小题1:A
小题2:D
小题3:C
题目分析:2014年巴西世界杯就要开幕了,网上预订门票也火爆预售中。国际足联认为,本届世界杯应该更“像2010年的德国而不是像南非”一样火热。
小题1:细节理解题。由“Brazilian citizens over 60, local students and members of some social programs can purchase tickets for £15. ”可知,当地的学生只要15镑。故选A。
小题2:细节理解题。由“But I truly believe that it will be more similar to what happened in Germany than in South Africa in 2010.”及下文可知,南非买走了2百万的世界杯门票,而里约很可能会像德国一样。故选D。
小题3:细节理解题。由“All applications made before 10th October 2013 will enter a random selection draw if there are not enough tickets available to fulfill all requests. ”可知,如果票不够全部人去的话,他们会随机抽取。故选C。