London is a huge city with more things to do than anywhere else. With the London Pass, you get free entry to over 50 specially selected places with one purchase. In the list you’ll find: ●19 historic buildings ●22 museums and art galleries ●8 tours, cruises and walks and leisure activities ●13 places of interest including ships and aquariums ●12 restaurants and services The London Pass offers not only great value and convenience , but also enables you to beat the queues at selected attractions. There are also special offers such as discounts at restaurants and theaters , where the attraction is normally free to the public. The London Pass also gives you great offers such as a free guided tour. So whether you prefer museums or cinemas, galleries or ice skating or zoos, with the London Pass there really is something for everyone. You can buy Adult or Child passes for 2, 3 or 6 days. See all ticket prices below and choose what you need.
Please call 1-888-254-0637 Outside the US please call 00-800-84468370 or +1 210 507 5997 VIP reservations: Contact a Customer Service representative at 1-866-270-2849 NOTE: If your reservation is made prior to Jan 15th, 2013, email sales@previewhotels.com. 小题1:With the London Pass you can probably do all the following things for free EXCEPT_________ .
|
小题1:B
小题2:A
小题3:B
小题4:C
小题5:D
题目分析:本文是一则广告,文中介绍了the London Pass给游客带来的优惠、价格和联系方式等。文中提醒人们注意如果想要提前预定一定在2013年1月15日之前,不要错过时间。K85新课程英语教育—学生双语报—高考英语
小题1:细节理解题。根据根据第一段列出的详单可知,the London Pass 不能用于免费住旅馆,故答案为B。K85新课程英语教育—学生双语报—高考英语
小题2:细节理解题。根据The London Pass also gives you great offers such as a free guided tour.故选A。
小题3:推理判断题。根据根据第三段的价格表可以计算出:$87×2 + $62 = $236,故答案为B。K85新课程英语教育—学生双语报—高考英语
小题4:推理判断题。根据从价格表可以推出,表中没有列出5岁以下的孩子需要多少钱,所以他们可能是免费的,故选C。
小题5:细节理解题。根据末段VIP reservations: Contact a Customer Service representative at 1-866-270-2849可知,答案为D。K85新课程英语教育—学生双语报—高考英语
点评:推理判断题需要考生正确的阅读短文对语篇有个整体的把握。会根据语句之间的逻辑关系、段内的语义关系及篇章的语义关系,从段落、篇章的角度理解文章的主旨、作者的观点和态度。做此类试题要善于抓住某一段话中的关键信息,即某些关键词或短语去分析、推理、判断,利用逆向思维或正面推理,从而推断出这句话所隐含的深层含义。