问题 阅读理解

The booking notes of the play “ the Age of Innocence” .

Price: $ 10

BOOKING:

There are four ways to book seats for performance :

---In person

The Box Office is open from Monday to Saturday , 10 a.m. --- 8 p.m.

---By telephone _

Ring 01324976 to reserve your tickets or to pay by credit card (Visa , MasterCard and Amex accepted )

---By post

Simply complete the booking form and return it to Global Theatre Box Office .

---On line

Complete the on-line booking form at www.Satanfiedtheatre.com

DISCOUNTS:

Saver : $ 2 of any seat booked any time in advance for performances from Monday to Thursday . Savers are available for children who are below the age of 16 years old , over 60s and full-time students.

Supersaver: half-price seats are available for people with disabilities and one companion . It is advisable to book in advance . There is a maximum of eight wheelchair spaces available and one wheelchair space will be held until an hour before the show .

Standby: best available seats are on sale for $ 6 from one hour before the performance for people eligible (suitable ) for Saver and Supersaver discounts and thirty minutes before for all other customers .

Group Bookings : there is a ten percent discount for parties of twelve or more .

School : school parties of ten or more can book $ 6 standby tickets in advance and will get every tenth ticket free .

Please note : we are unable to exchange tickets or refund (退还) money unless a performance is cancelled due to unforeseen circumstances .

小题1:If you want to book a ticket , you CANNOT ___________.

A.use the Internet

B.go to the Box Office on Sundays

C.ring the booking number and pay for the tickets by credit card

D.complete a booking form and post it to the Box Office小题2:According to the notes , who can get $ 2 off ?

A.A 55-year-old woman

B.An 18-year-old teenager

C.A 20-year-old full-time college student

D.The people who book the tickets on Fridays小题3:If you make a group booking for a group of 16 adults , how much should you pay ?

A.$ 120

B.$ 126

C.$ 144

D.$ 150小题4:From the passage we can know all the following are true EXCEPT that ___________.

A.there are only 8 wheelchair spaces in the theatre

B.a group of 12 persons can get 10 percent discount

C.the audience can’t refund money if the performance is on show

D.a school party of 15 students should pay $ 90 for the standby tickets

答案

小题1:B

小题2:C

小题3:C

小题4:D

题目分析:本文提供了【纯真年代】的票价预售信息。介绍了四种预定方式,即:售票处购买、电话预订、邮购、网上预订等。此外还有购买特价票、团体票、学生票的条件和要求。而且还提示人们除非有不可预知的情况演出不能进行外,其他情况不提供退票和换票等。

小题1:B细节题理解题。从文中---In person 。The Box Office is open from Monday to Saturday , 10 a.m. --- 8 p.m.提供的信息可知,周末不售票,所以B选项正确。

小题2:C细节题理解题。文章Saver : $ 2 of any seat booked any time in advance for performances from Monday to Thursday . Savers are available for 。。。over 60s and full-time students.,由此可知C选项正确

小题3:C推理判断题。从文章开头可知票价$10,然后根据there is a ten percent discount for parties of twelve or more .可知12人以上票价打九折, $9*12=$144.所以C选项正确。

小题4:D细节理解题。从文中提供的信息Standby: best available seats are on sale for $ 6 from one hour before the performance for people eligible (suitable ) for Saver and Supersaver discounts and thirty minutes before for all other customers .可知D选项没有提及。所以D为正确选项。

选择题
单项选择题 A1/A2型题