阅读下列表格内容及相关信息,并按照要求匹配信息。请在答题纸上将对应题号的相应选项字母涂黑。 请先阅读几所大学所提供的健康医疗教育项目:
小题1:My family immigrated when I was still studying my healthcare courses in a local medical college. So I had to give up my bachelor degree and moved with them. Now I hope to find a college that offers the degree education on the Internet and realize my dream of being a doctor. 小题2:When I looked after my mother in the hospital ten years ago, I was moved by what the nurses did. They devoted themselves into helping every patient get through the hard time. Since then, I have been determined to take up nursing career, and now, the time is coming. 小题3:When studying in the university, my professor often told me that it was impossible for me to get every problem solved just with the knowledge in textbooks. It makes me realize I should look for a health care center where I can learn practical skills and gain more experience. 小题4:After graduating from a medical college and get my bachelor degree five years ago, I became a doctor in a big local health care center. However, I find modern medical research developing fairly rapidly, so I hope to start my postgraduate degree study in a university and serve the people here better. 小题5:Being a retired doctor, my father always hopes that I can continue his career. I know a doctor can help lots of people, but in fact, my favorite job is managing, no matter in a company, an institution or an organization. So maybe learning how to manage a hospital can satisfy both of us. |
小题1:C
小题2:F
小题3:D
小题4:A
小题5:E
题目分析:文章是一则广告,向读者介绍了六所大学提供的健康医疗教育项目。题目要求学生根据五个人的不同需要,帮他们选择适合各自的大学。主语考查从文中提取有效信息的能力。
小题1:根据“Now I hope to find a college that offers the degree education on the Internet and realize my dream of being a doctor.”可知,“我”想找一个提供网上课程的大学,继续学习医学知识,根据“Everest College Through our online degree program, you can gain the necessary skills to join the health care industry.”可知,Everest College在线课程,故选C。
小题2:根据“Since then, I have been determined to take up nursing career, and now, the time is coming.”可知,“我”想当一名护士,根据“Brown Mackie University provide students with the education needed to enter health and nursing careers”可知,Brown Mackie University提供护理教育,故选F。
小题3:根据“It makes me realize I should look for a health care center where I can learn practical skills and gain more experience.”可知,“我”想找一家能够实习的医院,根据“Sanford-Brown College enable students the opportunity to gain professional skills by practicing in our health care center”可知,Sanford-Brown College提供实习机会,故选D。
小题4:根据“so I hope to start my postgraduate degree study in a university and serve the people here better.”可知,“我”想进修研究生,根据“Argosy University Our postgraduate degree level education provides the knowledge and tools to create successful and meaningful careers.”可知,Argosy University提供研究生课程,故选A。
小题5:根据“my favorite job is managing ...So maybe learning how to manage a hospital can satisfy both of us.”可知,“我”想从事跟管理相关的工作,根据“Rasmussen College The Healthcare Management Bachelor of Science degree at our College will give students the education and practical experience...”可知,Rasmussen College提供管理方面的教育和实践,故选E。