问题
阅读理解
Hello and welcome! My name is Shelley Ann Vernon and I am glad that you want to find out more about teaching English through games. Right here you will find ways to get great results in the classroom for children aged 4 to 12; ways that from my experience will bring more success and joy into the lives of the children you teach. You'll learn how to make your serious classes fun, how to ensure everyone gets better grades, how to help stimulate(刺激) the brighter kids while nurturing the slower ones, and how to associate fun with learning by teaching vocabulary grammar through language games. Earn even more appreciation, love and respect from your students and their parents for your teaching. The games presented here work for ESL (English as a Second Language) pupils aged 4 to 12. These games are most suitable for beginners to intermediate(中级的) students. Don't take my word for it; read evidence from teachers and parents:
小题1:The passage is mainly written for ________.
|
答案
小题1:C
小题2:B
小题3:D
小题4:C
本文是网上的一则广告,意在向英语老师推销一本关于利用游戏教学的书。
小题1:答案:C 推理判断题。根据第一段中的“Right here you...of the children you teach.”以及第二段的最后一句“Earn even...from your students and...your teaching.”可知,本文主要是写给老师的。
小题2:答案:B 细节理解题。根据第二段中的“and how to associate fun with learning by...language games”可知,作者认为一堂好课应寓教于乐。
小题3:答案:D 细节理解题。根据最后一段中的“Remember...we will refund(退款) you in full.You still get to keep the essential bonus material for free”可知,如果不满意,顾客可以获得全额退款,并免费保留材料,因此选D项。
小题4:答案:C 写作意图题。本文是一则广告,作者写本文是为了说服老师买一本书。故选C项。