问题
阅读理解
Julio loves to visit his grandmother.He doesn’t get to visit her very often because his family lives in a city that is six hours away.His grandmother lives in a big wooden house on a farm .It is old and looks as if it has secret hiding places . On the third Sunday of June ,Julio’s parents took him to his grandmother’s .Since it was summer vacation ,he was going to stay at grandmother’s for a whole mother ! His cousins Mario and Linda would soon be arriving .They would also be staying at their grandmother’s this summer. A big porch(走廊)wraps around two sides of the house .Julio sat in the porch swing .He could see the trees that circle the house.They had been planted as a windbreak .They protect the house from the wind and blowing dirt .The house is in the middle of a large ,flat field. Julio watched the dirt road that leads to the house .He couldn’t wait for his cousins to get there !Mario was his age ,and Linda was a year younger .They had fun together .Last summer they spent one whole morning making a fort out of sacks of seed .Then Uncle Henry had taken them on a tractor ride. Julio remembered another time with his cousins .They had gone out to explode the fields.Julio touched an electric fence and got a shock .Then they found an old snakeskin .Nothing like that ever happened at his own home! Julio could smell the dinner that his grandmother was cooking .It made him hungry. Finally he saw a cloud of dust coming up the road.“They ‘re here! There’re here!” He shouted. 小题1:The story tells about Julio and his cousins doing all of the following except_______.
|
答案
小题1:A
小题2:B
小题3:D
小题4:C
小题1:细节题:从文章的五六段可知BCD都是对的。没有提到A。
小题2:推理题:从文章最后一段的句子:Finally he saw a cloud of dust coming up the road.“They ‘re here! There’re here!” He shouted.可知他看见堂兄们很兴奋。选B
小题3:推理题:从倒数第二段的句子:Julio could smell the dinner that his grandmother was cooking .It made him hungry.可知他们会一起在祖母家吃饭。选 D
小题4:从文章第三段的句子:A big porch(走廊)wraps around two sides of the house .Julio sat in the porch swing .可知选C。