My name is Mary Green. I live in a new house with my parents. There is a beautiful and a small room for me.1 like it very much.
Now let me tell you something about my new house. My new house is on a busy street. There is a big, new and clean park across from my house. I can see the flowers in it from my room. We often take a walk in the park after dinner every evening. There is a large shopping mall near my house. It is between a hospital and a bank. We can buy fruits, vegetables and food in the mall. They are good but cheap. My school is near my house. So I always go to school on foot.1 like my new house. What do you think of it?
小题1:How is the park?
A.big
B.old
C.dirty
D.small小题2:Where is the bank?
A.It is across from my house.
B.It's between a hospital and a shopping mall.
C.It's next to a park.
D.It's next to a shopping mall.小题3:We can't buy _______ in the shopping mall.
A.fruits
B.vegetables
C.flowers
D.food小题4:Which of the following is TRUE?
A.I walk to school on weekdays.
B.There is no bank near my house.
C.The street is very quiet
D.My room is big and beautiful.
小题1:A
小题2:D
小题3:C
小题4:A
题目分析:我的名字是玛丽格林。我和我的父母住在一幢新房子。有一个美丽的和小房间给我。非常喜欢。现在让我告诉你一些关于我的新房子。我的新房子在一条繁忙的街道。有一个大的,新的和干净的公园在我家对面。我可以看到鲜花在我的房间。我们经常在公园里散步每天晚上晚饭后。我家附近有一个大型的购物商场。在医院和银行之间。我们可以买水果、蔬菜和食品在购物中心。他们是好的,但便宜。我的学校在
我家附近。所以我总是步行去上学。喜欢我的新房子。你觉得吗?
小题1:细节理解题。问题:这个公园怎么样?分析原文:There is a big, new and clean park across from my house.句意:有一个大的,新的和干净的公园在我家对面。故选:A
小题2:细节理解题。问题:这家银行在哪?分析原文:There is a large shopping mall near my house. It is between a hospital and a bank.句意:我家附近有一个大型的购物商场。在医院和银行之间。故选:D
小题3:细节理解题。问题:在超市的大厅我们不能买到什么?分析原文:We can buy fruits, vegetables and food in the mall. They are good but cheap.句意:我们可以买水果、蔬菜和食品在购物中心。他们是好的,但便宜。选项中只有第三项没有提到。故选:C
小题4:细节理解题。问题:下列描述哪个是正确的?分析原文:My school is near my house. So I always go to school on foot.句意:我的学校在我家附近。所以我总是步行去上学。从中得知只有第一项是正确的走着去上学。故选:A