问题 单项选择题

桡骨远端骨折后出现银叉样畸形是因为

A.远侧骨折端向掌侧移位

B.远侧骨折端向背侧移位

C.远侧骨折端向尺侧移位

D.远侧骨折端向桡侧移位

E.以上均不正确

答案

参考答案:B

解析:[解题思路] 桡骨远端骨折后出现银叉样畸形是远侧骨折端向背侧移位,造成掌倾角消失或变负。

单项选择题
阅读理解

阅读理解。

     The Times of London has launched an important new service-E-paper.  It's greatly different from the

current online-service,but exactly the same as the printed newspaper in Britain.  The News,Sapotr,

Business section, 12,The Came (every Monday) ,the classified,even the crossword are all laid out just as

in the paper. It's the actual paper…,without the paper. To try a free demonstration,click the button below.

      Now you can access the Times newspaper as it is printed from 5 am CMT on the day of publication. For the first time,wherever you are outside the UK,you can get today's newspaper on your screen from

just 24p per day.

        In addition to the new E-paper,subscribing(订阅)  to Times online gives you the complete

Newspaper Headline List,as well as to the Times Online Website and all associated online services.

Your subscription brings you daily access to:

●The new E-paper edition

●The Times Online Website and services

●The Newspaper Edition Headline List

You can pay in any one of the following ways:

●One of monthly subscription: ?7.50

●Monthly payment scheme: ?6.50 per month

●Annual payment scheme: ?75.00 per year

1. Where can this ad be found?

A. On a computer.    

B. In a newspaper.      

C. On an ad board.      

D. On TV.

2.  The underlined sentence "It's the actual paper…, without the paper. " means information

      in the E-paper _____.

A. can be received free of charge            

B.  is given without being printed

C. cannot be found in any other papers      

D. is limited to only a few fields

3. It can be inferred from the advertisement that _______.   

A. the more papers you subscribe to,the less you will have to pay

B. the longer your subscription to the paper is,the less you will have to pay

C. the Times newspaper is printed in different parts of the world

D. what happened in the late aftemoon appears in the same day's Times

4.  According to the passage which of the following statements is TRUE?

A. You can read the E-paper on the screen free of charge every day.

B.  E-paper is greatly the same as the online service.

C. Everyone can have access to The Times Online Website and services.

D.  E-paper is much the same as the printed paper.