问题 阅读理解

Interested in soccer?

Join us now!

King’s School is organizing a soccer camp for children aged 12-15. Join us for 5 days of fun when you learn to play this exciting sport!

When

13-17 January, 2014 (Monday to Friday)     

3:00 p.m —5:00 p.m

Where

City Sports Hall

267 State Street

Cost (费用)

$ 10 each

Our special service:

Players from the National Soccer Team will be your coaches (教练) for the 5 days of camp!

After the camp, you will be able to:

● understand the rules of the game

● carry the ball with your feet

● pass the ball to other players using your feet

● kick(踢) the ball towards the goal(球门)

Please come in comfortable clothes and sports shoes.

For more information, please call us at 01159515092, or e-mail us at kssoccercamp@hotmail.com.uk.

小题1:The camp is for the children who __________.

A.are 12-15 years old

B.play soccer well

C.come from King’s School

D.live near City Sports Hall小题2:  When will the camp start?

A.On January 14

B.On January 16

C.On Monday

D.On Friday小题3: If Jack and his brother want to join the camp, they should pay _______ for it.

A.$10

B.$20

C.$40

D.$50小题4: Children at the camp can’t learn to ____________.

A.carry the ball with feet

B.kick the ball to the goal

C.pass the ball using feet

D.make the game rules小题5:Which of the following seems to be the most attractive(有吸引力的) to children?

A.The camp lasts for 5 days.

B.The coaches are national cocker players.

C.The camp doesn’t cost much.

D.The camp is organized by King’s School

答案

小题1:A

小题2:C

小题3:B

小题4:D

小题5:B

题目分析:足球夏令营的组织告示,明确说明了参加人员的年龄要求,开始报名的时间,以及地点和报名的费用。同时介绍了特殊服务项目:从国家足球队的球员将是你的教练在为营的5天!介绍营后,能够学到什么:●了解游戏规则●脚带球技术●传球给其他伙伴●射门训练。最后提示,请带舒适的衣服和运动鞋。以及联系方式。

小题1:细节理解题。原文:King’s School is organizing a soccer camp for children aged 12-15.句意:学校组织儿童年龄在12-15足球夏令营。分析问题是一个定语从句,先行词是孩子们,体现是年龄在12至15岁之间,故选A。

小题2:细节分析题。问题:夏令营什么时间开始?原文:When:13-17 January, 2014 (Monday to Friday)句意:时间:一月13-17日(星期一至星期五),2014。信息提示开始的时间为一月13日或者是星期一。故选 C。

小题3: 计算及理解题。问题:如果杰克和他的弟弟想参加夏令营,他们应付多少元?Cost (费用)

$ 10 each,费用:每人10美元。2*10=20,故选B。

小题4: 细节理解题。问题:孩子们在夏令营不能学到的内容?原文:● understand the rules of the game

● carry the ball with your feet● pass the ball to other players using your feet● kick(踢) the ball towards the goal(球门)句意:●了解游戏规则●脚带球技术●传球给其他伙伴使用你的脚●射门训练。对应发现第四项不符题意。

故选D。

小题5: 细节理解题。问题:下列哪个对孩子是最有吸引力的?分析:从学生的心理角度来讲,从国家足球队的球员将是你的教练是最吸引人的。因为都有喜欢明星的心理。故选B。

选择题
问答题 简答题